Wednesday, December 5, 2012

SPM dah habis ^^

Assalamualaikum. So korang cuti ni buat apa je ? Ye la, dah masuk akhir tahun dah. Mesti macam macam plan ada kan ? Untung la. HAHA, kiteorang pun, yang tingkatan 5 ni pun untung jugak. Dah habis sekolah kan. Well, mesti rindu nanti. Sebenarnya lama tak update tu, sebab malas + sibuk sangat. Dan dan, banyak sangat cerita yang nak diceritakan. Tapi, nanti je la.

Kepada sesiapa yang tak dapat PLKN tuh, untung lah. Boleh cari kerja kan. Acik dapat. Hihi. Ini ada gambarnya,

*tekan untuk tumbesaran. 
Amacam ? Siapa siapa dapat sama, bagitau je la. Hihi. Pastuh, SPM semua, study macam biasa la. Tangkap gambar last day semua dengan member. 
Gangter lettew  :)

 Dengan kawan kawan kelas ^^

 Junior warna putih. Ahli dorm ^^

 I will miss this, all of us will :')

 Complete ahli dorm junior dan senior :)

 Kawan kawan kelas tahun lepas ^^



Hope, we will meet again, until that time :')

Haih, mesti rindu nanti. Hmm, sampai sini je la. Malas nak update panjang panjang. Bubyeee


aziracik

1 comment:

  1. jenguk kita kt link baru nii,, kita tuka url. http://readsmilelaughlove.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...